Type and press Enter.

Meniul „Nașului”

Meniul „Nașului”

Preparate unice tematice

“Nașul”, Chef Gabriel Alexandru, maestru în arta culinară, plecând de la produse locale naturale proaspete pe care le poate procura din Dobrogea, ținut binecuvântat cu mare, apa dulce și pământ roditor, cu o bogată tradiție și cultură gastronomică influențată de istoria zbuciumată care a generat minunea etnică din Dobrogea- tărâmul armoniei celor 18 nații, unde toleranța este o calitate nu un defect pentru aceștia, vă propune zilnic un meniu pentru prânz și cina inspirat din această bogăție nestemată.


Din suflet, cu muncă și iubire, “Oferta Nașului” va cuprinde o gama variată de produse culinare care nu se regăsesc în meniul à la carte și care respectă și amprentează conceptul “La Familia”.
Meniul va include aperitive, ciorbe, borșuri, supe cremă, fel de bază și desert, iar din preparatele propuse nu vor lipsi la alegere peștele proaspăt și sălbatic cum numai în inima Deltei găsești, carnea de porc, vită, oaie, curcan, rață, fructe de mare, paste, preparate vegetariene.

Cinele tematice cu live cooking fac parte
din conceptul “LA FAMILIA”: 

De asemenea, tradiționalul Borș de Pește făcut la ceaun pe pirostrie, Storceagul Babcei Gena făcut cu carne de sturion, Supa de Burechite, crapul întreg pe pat de sare, somnul piesa întreagă cu ierburi aromate alături de cartofii pescărești, placia sau saramură tradițională, ori crapul în solzi la portap servit pe pat de varză sau mixul de pește prăjit alături de sosul tradițional de usturoi cu roșii coapte și mămăligă prăjită, nu vor lipsi din “Meniul Nașului”.